/ Vardagligt /

Ny klocka

Cheapo Harold Nylon Bracelet från Nelly.com
 
Jag hade funderat på en ny klocka och letat runt på bland annat ur&penn. Sedan sökte jag lite på nätet och då såg jag Johannas nya klocka från Cheapo. Tyckte den var av enkel modell och fin och bestämde mig för att titta vidare på nätet efter en sådan klocka.
 
På Nelly köpte jag en cheapo-klocka som var på rean, svart och vit och kostade 199:-. Men precis efteråt såg jag att det även fanns en svart klocka och då ångrade jag mig med en gång. Jag gjorde retur på den svart-vita och beställde sedan den helsvarta som kostade 200:-. Eftersom jag gjorde ett byte behövde jag inte betala något för att jag skickade tillbaka den andra klockan. Tycker det var väldigt bra av Nelly att man får göra så även på rea-varor.
 
Eftersom vi åkte på semester fick jag inte klockan förrän nu. Men den som väntar på något gott...Jag blev iallafall väldigt nöjd över klockan och tycker även att bytet var värt det. Det som är ganska kul med den här klockan är också att den är från Sverige och att Cheapo grundades i Stockholm år 1997. Samma år som jag föddes. Kika in på Cheapo.se för att se mer från dem. :)
 
Någon av er som har något från Cheapo? :)